Select Page

Saznali ste u Zakonu o vibraciji da je sve energija i energija ima odgovarajuću frekvenciju vibracija. Također ste naučili da se oni s istim frekvencijama vibracija prirodno spajaju.

Iako postoji nekoliko skala vibracijskih frekvencija koje možete osjetiti u bilo kojem trenutku, najviša dostupna vibracija za vas je Bezuvjetna Ljubav.

Bezuvjetna ljubav je jezik stvaranja i manifestacije. To je vibracija svih naših želja u najvišem stanju. Da biste brzo postigli rezultate, morate biti u ravnoteži sa svojom željom.

Značenje bivanja u usklađivanju znači biti “jedno s njim”, i možete biti samo jedno s njim ako vibrirate na istoj frekvenciji kao i vaša želja, a ta frekvencija je LJUBAV.

Kako ova tehnika reprogramira podsvijest

Što više prakticirate vibraciju i slanje bezuvjetne ljubavi, to više šaljete signale vašoj podsvijesti da je to vaša istina.

Bezuvjetna ljubav također dominira nad niskim frekvencijama koje imate. Bezuvjetna priroda ljubavi briše krivnju, mržnju, sram, ljutnju i sve druge frekvencije koje se nalaze ispod nje. Kada više puta vibrirate u Bezuvjetnoj Ljubavi, ona šalje signale vašem podsvjesnom umu da je ta vibracija vaša istina. Nakon što postane vaša dominantna vibracija, ona se zatim pohranjuje u vašem podsvjesnom umu kao zadana vibracija.

Bezuvjetna ljubav proizvodi i druge pozitivne vibracije kao što su sreća, radost i mir. Konačno, što više dajete Bezuvjetnu Ljubav u svom istinskom smislu, više postajete prosvijetljeni kao ljudsko biće.

Kako postati bezuvjetna ljubav

Prije nego što je možete dati, trebate biti Bezuvjetna Ljubav. Ne možete dati ono što nemate. Na temelju Zakona o vibracijama privlačimo ono što jesmo, a ne ono što želimo. Dakle, za stvaranje i očitovanje ljubavi, morate biti ljubav.

Ovdje je jednostavna meditacija koju možete uraditi da budete ljubav i šaljete ljubav.

Dok se opuštate ili meditirate, usredotočite se na svoju srčanu čakru (područje srca), središte Bezuvjetne Ljubavi u vašem fizičkom tijelu. Vidite kako vaše srce zrači sjajnim svjetlom, a zatim vidite i osjetite da postaje sve svijetlije i svjetlije. Zamislite da vaše srce šalje zrake svjetlosti svijetu i svim živim bićima. Zamislite da ovo svjetlo postaje sve svjetlije i snažnije.

Zatim zamislite da ovo svjetlo osvjetljava sve. Pošaljite ga svijetu. Pošaljite ga svom bivšem. Zamislite da se vaša srčana čakra i dalje otvara i širi te zrači vibracijom ljubavi. Osjetite trnce osjećaja ljubavi koje iz njega proizlaze. Osjetite toplinu i mir u svom srcu.

Zamolite svog bivšeg da dođe u vašu prisutnost sa svojim srcem i umom potpuno otvorenim za primanje onoga što imate dati. Zamislite svjetlo iz vašeg srca kako sjaji jer raste sve više i više dok ne pokrije vašeg bivšeg i okolinu. Zamislite energiju vašeg srca koja pozitivno utječe na vašu okolinu. Zamislite da ova energija dopre do vašeg bivšeg.

Sada zamislite svoj odnos s bivšim. Ako postoji bilo kakav sukob ili napetost između vas dvoje, zamijenite to s Bezuvjetnom Ljubavlju i bezuvjetnim opraštanjem. Osjetite to u svom srcu. Postanite to. Istinska bezuvjetna ljubav ne čuva nikakvih podataka o pogreškama. “Prošlost” sada nije bitna. Ono što je sada je važno; i sada imate samo ljubav.

Zatim dišite kroz svoju srčanu čakru i pošaljite vibraciju ljubavi i opraštanja svom bivšem. Znajte da joj to upravo dolazi u ovom trenutku. Znajte da u ovom trenutku osjeća vašu ljubav. Znajte da oboje dijelite jedan um. Znaj da si jedno. Poželite im sreću i sigurnost. Zatim, oslobodite se slike bivšeg …

Sada pošaljite tu snažnu vibraciju svima i svemu oko sebe i znajte da ona dostiže sve njih, da osjećaju vašu bezuvjetnu ljubav. Vidite ih kako je primaju, osjećajući jr. Čak i cvijeće u vrtu to osjeća jer i oni imaju svijest.

Osjetite da ova energija vibrira na najvišoj frekvenciji. Osjetite ovu Božansku vibraciju. Znajte da će se vaša želja uskoro očitovati u vašoj fizičkoj stvarnosti u svom najvišem obliku.

Sada kada znate kako poslati Bezuvjetnu Ljubav, morate vježbati cijelo vrijeme, a također koristiti tu vibraciju ili “osjećaj” da biste potaknuli svoju želju. Budite sigurni da bi slanje bezuvjetne ljubavi trebalo ne samo prakticirati tijekom vaših meditacija vizualizacije. Morate ga vibrirati cijelo vrijeme. Samo budite jasni s namjerom da pošaljete Bezuvjetnu Ljubav.

Uvijek se pitajte imate li neku skrivenu stranu plana različitu od slanja čiste i bezuvjetne ljubavi vašem bivšem. Ako očekujete bilo koju vrstu reakcije, onda to nije bezuvjetno. Ako ste uznemireni zbog situacije, to nije bezuvjetno, jer bezuvjetna ljubav također znači bezuvjetno prihvaćanje vašeg bivšeg i situacije. Ako tražite znakove promjena u svojoj fizičkoj stvarnosti, to nije bezuvjetno.

Ljubav bez plana, razloga, očekivanja i bez popisa onoga što se dogodilo u prošlosti. Budite sretni zbog svog bivšeg. Nije važno gdje je, s kim je, što radi, itd. Nije važno je li u Kini, a vi ste u kući. Ova snažna vibracija doći će do njega bilo gdje, u stvarnom vremenu.

Dok nastavite prakticirati vibriranje u ovoj veličanstvenoj energiji, postat ćete dosta staloženija, sretnija i mirnija osoba; i to će se odraziti u vašem životu. Samo ćete osjetiti i znati da ste u skladu s Božanskim Izvorom, najvišom vibracijom svega što će se očitovati u vašem životu na pozitivne načine.

Tijekom prvih nekoliko dana i tjedana održavanja bezuvjetne ljubavi, možete primijetiti da će vaš svjesni um i ego pokušti prosvjedovati ili odbaciti ideju da neki ljudi zaslužuju biti voljeni bezuvjetno. Samo nastavite vježbati. S konstantnom praksom, vaš svjesni um će prihvatiti vaše želje i prestati protestirati i odbacivati ovu novootkrivenu vibraciju. To znači da ste prošli testove i da dolaze rezultati koje želite.

Croatian HR English EN