Select Page

Brama - Put srca

Savjetnik za odnose i bračni terapeut

O meni

 

Rad sa klijentima pokrenuo sam kada sam dobio certifikaciju HeartMath Terapeut 2010. godine nakon što sam završio akreditirani program obuke.

Iako se većina programa osobnog razvoja usredotočuje na mentalne i psihološke aspekte koji pokreću ljudsko ponašanje, moji programi idu dalje uključivanjem uloga koje Emocije, Koherencija srca i mozga i Elektromagnetska polja privlačenja imaju u osobnom rastu i duhovnoj transformaciji.

Procesi, alati i tehnike koje podučavam promijenit će način na koji vidite i doživljavate svoj svijet. A kada promijenite način na koji vidite i doživljavate svoj svijet, vaš se svijet mijenja. Stoga, očekujte da će se u vašem životu dogoditi mnoge promjene!

Radim drugačije od čistih kognitivnih savjetnika i terapeuta. Umjesto da samo govorim o nekom pitanju, pomažem klijentima da izađu iz glave i istražuju osjećaje i uvjerenja koja oblikuju njihov odnos trenutak po trenutak. To uključuje pristup iskustvima i emocijama koje se održavaju u tijelu, ispod svjesnog nivoa.

Razumijevanje različitih vrsta osobnosti pomaže mi prilagoditi moje usluge savjetovanja kako bi odgovarale potrebama raznih klijenata. (Na primjer, neki ljudi trebaju vježbu razgovora, dok drugi trebaju poboljšati svoje vještine slušanja.) Svi mi imamo različite putove ka rastu i integraciji, a moj je posao prepoznati i podržati vaš proces.Iako se žene često lakše prilagode istraživanju osjećaja u savjetovanju, intenzivno sam radio s muškarcima, razvijajući učinkovite savjete i mentorstva koja se usklađuju s muškim potrebama i muškim iskustvima.

Neki klijenti zainteresirani su za mene osobno i ono što me privuklo ovom poslu. Pokušavam biti razumno transparentan o sebi, ali upozoravam ih da ne mjere moje životno iskustvo prema vlastitom. U svojim dvadesetim godinama, dvaput sam bio u braku i imam djecu. Bio sam u nizu dugoročnih i kratkoročnih odnosa. Trenutno sam u sretnoj vezi, i smatram da sam pronašao svoju srodnu dušu. To iskustvo želim podijeliti sa ljudima jer ne postoji ništa važnije u životu čovjeka od mira i harmonije u odnosu.

Donacija

Link za donaciju

Kartice

EUR
Croatian HR English EN